33η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Α.ΑΚ.Ε.
21 November 2018
Νέο διοικητικό συμβούλιο ΑΑΚΕ
13 March 2019

1ο Διοικητικό Συμβούλιο Έτους 2019

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΑΚΕ

1η Συνεδρίαση του ΔΣ της Αεροπορικής Ακαδημίας Ελλάδος, 18/1/2019

Σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο, αυτό του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος (ΝΟΕ), με εξαιρετική εξυπηρέτηση για την υλοποίηση των εργασιών του, την εστίαση των μελών και κοπή της πίτας, υποδέχθηκε ο νέος χρόνος το 1ο ΔΣ της ΑΑΚΕ, προσφέροντας το άριστο περιβάλλον και τις συνθήκες θετικής εκκίνησης του 2019 με νέες ιδέες.
Θερμές ευχαριστίες απευθύνουν όλα τα μέλη του ΔΣ προς το άξιο μέλος και Ειδικό Γραμματέα αυτού, Αντιναύαρχο (Ι) ε.α. Μιχαήλ Σαρλή ΛΣ, Επίτιμο Γενικό Επιθεωρητή ΛΣ, για την ευγενή εκ μέρους του προσφορά ενός θεσπέσιου γεύματος και μικρού αναμνηστικού προς το κάθε μέλος του ΔΣ. Η πράξη του αυτή αποδεικνύει ότι η καλή διάθεση και θέληση για ομαδικό πνεύμα, συνεργασία και εν κατακλείδι δημιουργικότητα και προσφορά είναι μια απλή, αλλά πολύ σημαντική και καταλυτική συνιστώσα για τη στήριξη της ΑΑΚΕ και τη δυναμική που δημιουργείται για το καλύτερο αύριο αυτής και της αεροπορικής οικογένειας γενικότερα.
Ευχαριστούμε επίσης τον Διευθυντή του ΝΟΕ, Αναστάσιο Καβάλη, για τη φιλοξενία του και την παροχή κάθε δυνατής συνδρομής στο έργο του ΔΣ της ΑΑΚΕ.
Σχετικές φωτογραφίες και video, που συνοδεύουν το παρόν, αποτυπώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εξαιρετική ατμόσφαιρα της εκδήλωσης, της άριστης συνεργασίας των μελών του ΔΣ της ΑΑΚΕ και την έναρξη μιας νέας δημιουργικής χρονιάς.

Ο Πρόεδρος
και τα μέλη του ΔΣ ΑΑΚΕ