Επετειακή Εκδήλωση Μνήμης και Ευθύνης για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή
17 December 2022
Έπεσαν στο Καθήκον Σμηναγός (Ι) Ευστάθιος Τσιτλακίδης, Υποσμηναγός (Ι) Μάριος-Μιχαήλ Τουρούτσικας
24 February 2023

Ειδική Συνεδρία Ανακήρυξης Νέων Μελών

Στην αίθουσα «Ιάκωβος Τσούνης», κατά την Ειδική Συνεδρία που πραγματοποιήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 2022, έλαβε χώρα η ανακήρυξη των νέων Μελών της Α.ΑΚ.Ε.

       Ο Πρόεδρος της Α.ΑΚ.Ε. Απτχος (Ι) ε.α. Στυλιανός Αλεξόπουλος καλωσόρισε τους παρισταμένους, ιδιαίτερα τα υπό ένταξη νέα μέλη, στην κατάμεστη αίθουσα Συνεδριάσεων «Ιάκωβος Τσούνης», εισάγοντάς τους στον σκοπό της Αεροπορικής Ακαδημίας Ελλάδος, και κυρίως στη σκοπιμότητα της ανακήρυξης νέων μελών.

       Στη συνέχεια, ο Γενικός Γραμματέας Απτχος (Ι) ε.α. Θωμάς Χατζηαθανασίου, αναφέρθηκε στα τιμώμενα πρόσωπα, μέσα από τα πλούσια Βιογραφικά τους Σημειώματα.

       Σύντομη ήταν η αναφορά στο έργο τους, όμως ικανή να καταπλήξει όλους τους παρισταμένους, οι οποίοι χειροκρότησαν θερμά τα νέα μέλη και τα επίτιμα μέλη κατά την αντιφώνησή τους με ευχαριστίες και προτροπές για ευδοκίμηση των σκοπών της Α.ΑΚ.Ε.      Κατά την αντιφώνηση, όλα τα νέα μέλη θερμά ευχαρίστησαν τα μέλη του Δ.Σ. τις Α.ΑΚ.Ε. Έκαναν αναφορά με μεγάλη συγκίνηση τις σχέσεις που έχουν με το Αεροπορικό Πνεύμα εν γένει και υποσχέθηκαν να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων τις Α.ΑΚ.Ε. εντρυφών τις αντιφωνήσεις όλων των νέων μελών, ο Πρόεδρος τις Α.ΑΚ.Ε., μετά τις ανακοινώσεις των εξαίρετων βιογραφικών τις, ανέφερε ότι τις σκέψεις – ιδέες – υποσχέσεις πρέπει να ξανακουστούν, ίσως και με κάποιες προεκτάσεις και να εκδοθούν μαζί στα επόμενα φύλλα τις «Αεροπορικής Ιδέας». Οι ιδέες των νέων μελών και η πραγμάτωση των απόψεών τις πιστεύουμε ότι θα συμβάλλουν στην αναπτέρωση του έργου τις Α.ΑΚ.Ε. παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα.

… συνέχεια στο σχετικό άρθρο