Ετήσιο Μνημόσυνο Ιάκωβου Τσούνη, Υπτγου επί Τιμή, Συνιδρυτή και Μέγα Ευεργέτη της Α.ΑΚ.Ε.

Η τιμωρία των Μηλίων από τους Αθηναίους και . . . Η Αλαζονεία των Ισχυρών!
12 April 2022
Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΑ με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΑΚΕ
18 April 2022

Ετήσιο Μνημόσυνο Ιάκωβου Τσούνη, Υπτγου επί Τιμή, Συνιδρυτή και Μέγα Ευεργέτη της Α.ΑΚ.Ε.

Ετήσιο Μνημόσυνο Ιάκωβου Τσούνη,

Υπτγου επί Τιμή, Συνιδρυτή και Μέγα Ευεργέτη της Α.ΑΚ.Ε.

 

 

 

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 τελέσθηκε στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Κοιμητήριο Παπάγου, το ετήσιο μνημόσυνο του Υπτγου Επί Τιμή Ιάκωβου Τσούνη χοροστατούντος του Δντή Εκπροσώπησης του Γραφείου Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητου, παρουσία του ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλου, του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κ. Φλώρου και μελών της οικογένειας του εκλιπόντος.

Στην τελετή παρέστησαν η Βουλευτής Αχαΐας κ. Χ. Αλεξοπούλου, ο Α/ΓΕΝ Αντχος Σ. Πετράκης ΠΝ, ο Α/ΓΕΑ Απτχος (Ι) Θ. Μπουρολιάς, ο Υ/ΓΕΣ Αντγος Γ. Κέλλης ως εκπρόσωπος του Α/ΓΕΣ Αντγου Χ. Λαλούση, ο Δ/ΔΕΠ/ΓΕΕΘΑ Αντγος Γ. Τσιτσικώστας, ο Δκτης 401 ΓΣΝΑ Υπγος Δ. Κασίμος, ο Αντχης Κ. Τζιφρής ως εκπρόσωπος της Προέδρου της Δημοκρατίας, ο τέως ΥΦΕΘΑ κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, καθώς και αντιπροσωπεία εν ενεργεία Αξιωματικών.

Εκ μέρους του ΔΣ της ΑΑΚΕ παρέστησαν ο Πρόεδρος Απτχος(Ι) εα, Σ. Αλεξόπουλος, ο Κοσμήτωρ Α. Τενεκούδης τ. Γεν. Δντής ΥΠΕΘΑ, ο Ειδ. Γραμματεύς Αντχος(Ι) ΛΣ Μ. Σαρλής Επιτ.Γεν.Επιθ.ΛΣ και ο Σύμβουλος Κ. Φιλιππακόπουλος, Θεολόγος-Ιστορικός.

 Η Α.ΑΚ.Ε. θα τιμά πάντοτε τον Μέγα Ευεργέτη της ΙΑΚΩΒΟ ΤΣΟΥΝΗ, για την πίστη, την αφοσίωσή του και διαχρονική υποστήριξη της αποστολής της. Η απώλειά του είναι δυσαναπλήρωτη.

«Κέντρο είναι ο Άνθρωπος, μέτρο ο Έλληνας, κορυφή του το Έθνος, ψυχή του η Ορθοδοξία, αποστολή του η Υπηρεσία, αγώνας του η Ελευθερία, έλεγχός του η Υπευθυνότητα, μόνιμο όνειρό του το Τέλειο»
Ιάκωβος Τσούνης (1925-2021)

Ας είναι αιωνία η μνήμη του!